Důvody k ukončení spolupráce s Lukášem Betkou (Chandlerem)

Lukáš Chandler Betka je osoba, která si vzala za cíl urážet a ponižovat všechny ty, kteří sebemenším způsobem vyjádřili nesouhlas s jeho nesmyslným chováním. Toto fórum je o něm a obsahuje velké množství podrobně zpracovaných ukázek jeho jednání.
Pravidla fóra
Cílem tohoto fóra je veřejně publikovat nezákonné, případně neetické počínání Lukáše Betky. Lukáš Betka měl do fóra plný přístup a může všechny uvedená fakta komentovat, případně vyvracet a prokázat nepravdivost tvrzení (přístup byl 15. 5. odebrán, protože fórum bylo opakovaně zaplavováno nesmyslnými zprávami, urážkami, výhružkami a spamem - Lukáš Betka nijak nevyužíval přístup pro vlastní obhájení a vyvracení případných nepřesností).

Upozorňujeme, že zdánlivě citlivé osobní údaje (jméno, telefon, město bydliště, atd.) uvedené v tomto fóru jsou pouze sesbírané kousky z veřejně dostupných zdrojů, které Lukáš Chandler Betka sám v minulosti veřejně publikoval (Facebook, Lidé, veřejně přístupné chaty a diskuze).

Není dovoleno zde publikovat smyšlené či nepravdivé údaje. Všechny údaje podložte alespoň částečným důkazem (screenshot, kopie, citace rozhovoru, atd.) Není dovoleno zde nikomu vyhrožovat násilím. Není dovoleno do sporu zatahovat osoby blízké a příbuzné.

Důvody k ukončení spolupráce s Lukášem Betkou (Chandlerem)

Příspěvekod bukaJ » 6. leden 2010, 00:00

Dostal jsem na výběr, jak chci pokračovat ve spolupráci s Chandlerem.
Už včera jsem sdělil, že NE.

Zde jsou mé důvody (a každý z nich jsem velmi podrobně popsal, stačí kliknout):

Pro ty, kteří se ztrácí, rozepisuji historii naší spolupráce a také důvody, proč jsem Chandlerovi nejprve omezil a později zcela odebral administrátorská práva.

Pokud je v příspěvcích něco nepravdivé, oznamte mi to, napravím to.
bukaJ
Od 1. 1. 2010 administrátor webu.
bukaJ
Administrátor

Kolikrát jste už viděl(a) celý seriál Přátelé: 4

Re: Důvody k ukončení spolupráce s Chandlerem

Příspěvekod Chandler » 6. leden 2010, 21:16

Nemám náladu tu psát nějaké romány a něco řešit, napíšu to ve stručnější verzi (reakce na tvé "pohádky").

Tak aby bylo jasno .. (můj poslední příspěvek, už si dál nemáme co říct .. dokud se ještě nevyřeší ten web)

Chandler nerespektuje zákony ČR a spoluprací s ním je člověk jednou nohou v kriminále

Nic takového už nedělám přes web

Chandler se chová hrubě, je sprostý, agresivní a vyhrožuje, spoluprací s ním si poškozuji své dobré jméno,

Ale nepovídej, měl jsem k tomu důvod a ty si kolikrát byl taky takový. Nepřeháněj.

Chandler neví, jak funguje web

To nevím a vůbec mi to ani nevadí, ale vím, že web pojede v RS, což mi bude bohatě stačit. Nikde netvrdím, že jsem programátor. Většinu, co bukaJ naspal, koukám že bude i naprostý výmysl nebo "dělá z komára velblouda". Já jen tvrdím, že jsem expert na grafiku.

Shrnutí k tvému vyjádření :

- Nepotřebuju odbornou pomoc, možná jsem tam použil nadávku, ale věděl jsem, co píšu a proč to píšu. Mohlo to bejt bez nadávek, to je fakt.

- Proč všude píšeš, že web patří i tobě ? Z části je to pravda, byl jsi technickým adminem, něco si tam dělal ..co bohužel není vidět jak si pro tebe .. ale web patří mě. Jsem zakladatel webu, jsem grafiku webu a obsah jsem dělal zase já. Takže .. kdyby mělo dojít k tomu, že by si každý nechal svůj kus práce .. tak bys na webu musel smazat veškerou grafiku (tu jsem dělal jen já a každý to ví), veškerej obsah (ten jsem tam zase přidával já) a zbyla by ti pak jen kostra bez grafiky a textu. Tu kostru si klidně můžeš nechat. Nevím k čemu ti i bude, když si předtím psal, že máš zájem i o svůj podíl. Takhle by to byl krásnej kompromis mezi námi. Takže defakto bys smazal celý svůj web, dá se říct.

- Na pár serverech si vystopoval mojí činnost, kde jsem dal do konfliktu s jinými uživateli, gratuluji !! Detektive ! Na konkurenčním webu byla hádka jen z jednoho důvodu a to jen kvůli tomu, že jsem tam kdysi hodil odkaz na mé přátelé. Adminovi se to nelíbilo a začal mi nadávat, já mu napsal co ho tak štve, že jsem chtěl ukázat fandům ještě další web o přátelích a on to ignoroval a smázl mi příspěvek a dal ban. Já se s ním spojil pak na icq a domluvil se, jestli nechce spolupráci a nechtěl.
U GTa webu byl spor kvůli jinému důvodu. Kdysi jsem vlastnil web o gta (teď si říkáš, kolik věcí ani nevíš a proč docházelo ke sporům, ale vždycky v tom hrála "konkurence".) Web byl graficky jako zase nejatraktivnější než jiné konkurence. Někde v chatu (moc si to dobře nepamatuji) jsem hodil link na svůj web, přišli tam admini z konkurenčních stránek a začali otravovat. Nechal jsem je bejt a provozoval web dál, pak nahlásili ic.cz něco, jen aby můj kus práce hosting nadobro smazal. To neměli dělat, pak začly krutý hádky, provokace až to dospělo k tomu, že zakládali diskuze a já je pošpinil kde mohl. Nebyl jsem vždycky já proti všem, byli semnou i další přátelé, který měli stejný názor jako já a navzájem do sebe furt ryli. Toť vše ke konkurencím ..

- K mém přezdívkám a důvod jejich změny. Kdysi jsem býval

Malvojs

Chandler

Eddie

Stiff(man)

Lukmen89

Nyní jsem Chandler (vrátil jsem se ke své původní přezdívce)

Měl jsem jen tyto nicky, pod kterými jsem normálně několik měsíců doopravdy vystupoval. Důvod jejich změny byly, že se mi většinou nelíbily. "Chandler" se mi zalíbilo více, proto jsem se k tomu vrátil. Je fakt, že ne emailech používám jinačí přezdívky (jako třeba Luke Wilsa), což je moje druhá přezdívka, ale z tou nikde nevystupuji. Všude se uvádím jako Chandler.

- Ohledně nové webu . Důvod k přejití na nový web měl mnoho důsledků :

s bukaJem jsem nebyl spokojen (sám ví proč a něco tady i už rozepsal do hloubky)

Chtěl jsem okusit něco nového (rozjet takový mezinárodní web, aby by na web měli přístup všichni z celého světa)

atd.

Jistě jsem se zmínil, že budem mít najmutého experta. Bude to člověk, kterýho zaplatíme za to, aby web upgradoval na novou verzi a to je vše. Jinak spolupracovat pak dále s námi nebude. Platit ho nebudu, tak aby sis to ujasnil bukaJi. Sice jsem trochu bohatší, jak tu zimňuješ, odepřít to nemůžu .. ale nechci zbytečně utrácet. Ten expert (nevím jak ho mám nazvat jinak) nám zařídí to, co si ty neudělal. Redakční systém, jazykovou verzi webu, dojde k lepšímu SEO a to, co web potřebuje. Pokud tohle zvládneš, tak klidně není problém a můžeš se zapojit do toho také.

- Důvody ukončení webů : většinou důvody, kterému k tomu byly ...že jsem nebyl spokojen s dosavadním webem, respektivě s tebou adminem. Web furt navštěvovalo málo lidí a blbě se zobrazoval a nikdo s tím pořádně nepomohl.

- Shrnutí k tvým nejasným věcem ...

banoval jsem lidi, protože si mě naštval. CHtěl jsem tě připravit o návštěvníky, stačí ?

důvod proč jsem o tom, co se stalo (podle tebe pomlouvání) vykládal mimo web bylo kvůli tomu, že jsem nechtěl pořád čekat, až se mi schválí příspěvek. Navíc já se nebavil jen s lidma z fora, ale s lidma s webu (Central Perk).

- VELKÉ SHRNUTÍ k bukaJovi :

bukaJ byl dobrej admin, zezačátku jsem s ním byl spokojen. Působil na mě jako fajn člověk, většinou jsem ho všude vychvaloval (což ani skoro neví) do té doby, než došlo k tomu, k čemu bohužel došlo.

závěrem .. ikdyž mě bukaJ naštval, furt mám zájem o spolupráci (aspoň vidíte, jakej jsem dobrák). Web tedy bude běžet jen na nové adrese (důvody jsem napsal) a web se bude rozvíjet dále ať s bukaJem nebo bez něj.

S pozdravem Chandler .. (snad jsem se vyjádřil ke všemu, můj už poslední příspěvek).

Nyní budu řešit už jen to, na čem jsme se s bukaJem dohodli (to je web).

jinak končím tady ..
Naposledy upravil bukaJ dne 19. leden 2010, 20:16, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněn obrázek - důvod: offtopic
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Kolikrát jste už viděl(a) celý seriál Přátelé: 0

Příspěvekod Chandler » 6. leden 2010, 21:28

PS : Proč jsem měl bloklé účty, vysvětlím dodatečně :

- Na facebooku jsem se nedozvěděl zatím proč.

- Na Youtube to bylo kvůli tomu, že jsem tam nahrával erotické videa.

Nikde jinde bych neměl mít bloklé účty. Toť vše.
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Příspěvekod Chandler » 6. leden 2010, 21:43

Nerad porušuji sliby, ale musím zase odepsat.

Poslal jsem sem jednoho fanouška (kámoše), který na ten web také chodil. Zkus někdy víc přemýšlet.
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Příspěvekod Julek » 6. leden 2010, 21:48

Chandler píše:Nerad porušuji sliby, ale musím zase odepsat.

Poslal jsem sem jednoho fanouška (kámoše), který na ten web také chodil. Zkus někdy víc přemýšlet.

Neboj, napadlo mě, že sem napíšeš přibližně tuto výmluvu (možná fakt) přes slib a který porušíš znova... Jinak nechápu, proč mě urážíš? Nestál jsem proti tobě a nenapsal jsem přes všechno, co jsem četl, křivé slovo proti tobě... Je si zase chytáš nerva, tak se (prosím) uklidni...

edit: PS: Ještě jsem ti nabídl pomoc při zničení cizých webů...
Julek
Fanoušek

Kolikrát jste už viděl(a) celý seriál Přátelé: 3

Příspěvekod Julek » 6. leden 2010, 22:07

Tvůj face je sice hezký, ale není to stoprocentní... Ale jak chceš, věřím ti. Dále není normální, aby tvůj mě kamarád urazil, když jsem proti němu nestál, nic jsem mu neudělal (nevím tedy aspoň o tom...) atd... A naopak jsem se mu snažil do tohoto sporu občas pomoc.
Julek
Fanoušek

Příspěvekod Jennifer » 7. leden 2010, 11:39

...Jako štve mi to...Chandlerovi stránky byly báječný...Chodila jsem tam několikrát denně...Takže vážně nechápu, jaký je v tom problém...Četla jsem tu Vaše "obhajování se" a myslím, že to není spravedlivé...Podle mě by měl web být zase normálně obnoven a vrátit se do starých kolejí, jen třeba s menším vylepšením, jak plánoval Chandler...BukaJi, tohle není narážka na Tebe, ale je fakt, že Chandler si s náma v Central Perku psal skoro pořád, stále nám podával nejnovější informace a Ty najednou přijdeš a připravíš nás o to...To není správné...Chci zpátky ten báječnej starej web o PŘÁTELÍCH...
Jennifer
Fanoušek

Příspěvekod saburafu » 7. leden 2010, 14:56

Jennifer:
Důkladně si prosím přečti vše, co bylo k tomuto tématu zde na fóru napsáno. Bylo by to přínosné přinejmenším pro tebe a tvůj rozhled.
Obrázek
saburafu
Moderátor

Příspěvekod Jennifer » 7. leden 2010, 16:02

...Suburafu...Pro tvou informaci to přečtený mám a vážně mě to všechno štve...Ráda bych aby bylo vše zas jak má být...
Jennifer
Fanoušek

Příspěvekod saburafu » 7. leden 2010, 16:06

Jennifer píše:...Suburafu...Pro tvou informaci to přečtený mám a vážně mě to všechno štve...Ráda bych aby bylo vše zas jak má být...

To už asi nebude. Tedy skoro určitě.
Obrázek
saburafu
Moderátor

Příspěvekod chuta » 7. leden 2010, 16:24

jenifer: nic proti ale pokud si četla dobře všimla sis určitě toho nebo možná ne ale já jo BuKaj musel central perk zrušit protože je to dílo chandlera. kdyby ho i nadále používal tak by mu chandler asi napsal hodně nechci říkat sprostou ale tak něco zprávu, BuKaj ho prostě musel zrušit...
chuta
Moderátor

Příspěvekod Julek » 7. leden 2010, 16:43

Tak jsem se rozhodl, ke komu se přidám a to jest bukaJ. Zde je důvod:

Chandler ‎(6.1.2010 21:54):
ty jseš asi dement ne ? Já tě tam neurážím na forum .. a tam to byl kámoš .. ale když mi to nechceš věřit, tak nevěř ..JSEŠ MI UKRADENEJ ZKUNDYXICHTE. Jestli máš nějakej problém, řeš to semnou osobně , ve foru jsem skončil

Zpráva od něj na icq. Když jsem toto četl, tak mi začínalo být jasné, že bukaJ má ve všem pravdu a že tu dobu od ježíška do dnes, kdy jsem se rozhodoval, ke komu se přidám, Chandler bukaJ-e na icq akorát pomlouval a snažil se moji představu o něm totálně zkazit nějakými vyfantazírovanými věcmi, které bukaJ vůbec nedělal... Takže je siš chceš něco bukaJ-i poslat, je to k dispozici. :-)

PS: S tím slibem, co jsem říkal. xD
Julek
Fanoušek

Příspěvekod Chandler » 7. leden 2010, 16:57

No tak to vyřeším už jinak ..jelikož mám nutkání furt tady někomu odepisovat, tak sem napíši už naposledy s tím, že si zruším profil zde na foru.

Hele Julku, něco ti povím. Jestli budeš na straně bukaJe a nebo na straně .. JE MI FAKT TOTÁLNĚ JEDNO . Buď si na straně třeba CHucka Norisse, je mi to fakt jedno. Já vytvořil webové stránky, aby na ně lidi chodili číst si novinky a něco se případně dozvěděli o tom seriálu atd. a ne, aby chodili jen kvůli mě. Tak nevím co to tu píšeš, já předpokládal že si celou dobu chodil pouze jen kvůli webu hlavně a ne kvůli mě xD . Jestli to chceš vyřešit tak, že na mé stránky (který běžej dále) nebudeš chodit, je tvoje věc. Já tě nenutím, mě je jedno jestli tam budeš chodit nebo ne. Budou tam chodit jiní fanoušci, mě scházet nebudeš. Zezačátku jsem tě vůbec neurážel, jak si tu nedávno psal, asi máš komplexy a všechno si stahuješ nebo já nevím. .. vůbec mě už nezajímáš .. ;) Zdar nadobro ! Jdu si deaktivovat profil.
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Příspěvekod Julek » 7. leden 2010, 18:11

Nevím, co jsi zas kde četl, ale psal jsem, že si mě urazil včera. ;) Zajímavý je, že si jdeš zrušit účet, ale pořád tady je. xD Další věci, která mě zaujala, je, že hned jak píšeš před vícero lidmi, tak tvoje jednání je daleko slušněší, než když píšeš jenomu člověku, ale když máš svůj cholerický záchvat, tak to vyjde nastejno. xD Tebou se zabývat, to je pro psychiatra. Dál už se k tobě nevyjadřuji, během dvou tvých příspěvků mi je vše jasný. ;)
Julek
Fanoušek

Příspěvekod Chandler » 7. leden 2010, 18:24

Ty si mě zas rozesmál svejma blbostma jako vždycky xD . Celou dobu mi jseš pro smích, já se nad tebou nerozčiluji, jen se nad tebou nehorázně plavím xD . Jak si furt stěžuješ, že tě někdo urazil, určitě ses stěžoval i mamince viď ? :D :D :D Ta ti určitě řekla "s cizími lidmi nepiš" :D :D . Psychiatra potřebuješ hlavně ty, podle mě máš ufrt nějaké komplexy. Kdybys byl aspoň trošičku chytrej xD , tak ti dojde, že mi ten profil asi zrušit nejde, když jsem furt online. Navic jsem u podpisu nastavil, aby mi to bukaJ udělal za mě. Jenže ty máš tak malej mozeček, že to ani nepostřehne xD . Vždyť já tam psal o tom, jak sis myslel, že jsem tě včera urazil xD , ty si strašně všechno moc bereš, vůbec jsem tě nijak neurazil, nemáš náhodou nějakou poruchu ? xD . Jinak k cholerickému záchvatu, já se u toho nevztekám. Ikdyž někdy vypustím nadávky, to hned nezamená, že jsem dostal záchvat a hned mlátím do stolu xD , já se u toho spíš směju, když někomu nadávám, nemám potřebu se vůbec rozčilovat jako ty třeba přávě teď :P , každý slovíčko se tě hned dotkne a hned rozbulíš xD . Naštvanej jsem byl jen tehdy, když mi bukaJ znepřístupnil vstup na stránky a můj web pořád běžel, to mě dojebalo. Jinak jsem celou dobu klidnej a jen se směju nad takovým primtivem jako jsi ty, který neumí ani do 5 napočítat. Určitě na to využíváš kalkulačku xD :D
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Příspěvekod chuta » 7. leden 2010, 18:34

chandlere ale trocu klid jo... už to trochu přeháníš, napíšeš můj posled. příspěvek končím tak skonči nechod na tohle forum jednoduchý. Tvoje záchvaty nezáchvaty to nwn já tě osobně neviděl ale tvé chování napovídá tomu že zřejmě jimi trpíš. a nepřeju si aby si házel urážky i na mě a na ostatní já jen říkám co si myslím.
chuta
Moderátor

Příspěvekod Chandler » 7. leden 2010, 18:43

Ty se prosím tě sklidni, chováš se jak malej fagan. Furt tady píšeš samý kravinky. Měl by ses nechat vyšetřit. Soudíl dle tvých příspěvků a moc si inteligence nepobral.
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Příspěvekod chuta » 7. leden 2010, 18:44

víš co radši no coment takovej trotl abych se tu z tebou celej zbytek dne hádal nejsem....
chuta
Moderátor

Příspěvekod Chandler » 7. leden 2010, 18:46

Vy jste mi experti, ty jseš trotl hned od pohledu chuto. Podívej se na svůj pravopis !! xD xD
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Příspěvekod Julek » 7. leden 2010, 18:47

chuta píše:chandlere ale trocu klid jo... už to trochu přeháníš, napíšeš můj posled. příspěvek končím tak skonči nechod na tohle forum jednoduchý. Tvoje záchvaty nezáchvaty to nwn já tě osobně neviděl ale tvé chování napovídá tomu že zřejmě jimi trpíš. a nepřeju si aby si házel urážky i na mě já jen říkám co si myslím.

Nerozčil jsem nad ním, to je zbytečný. Sám snad vidíš, kolik toho pobral... Tyto lidi jsou pro psychiatry a normální člověk je přejde mávnutím ruky. ;)
Julek
Fanoušek

Příspěvekod chuta » 7. leden 2010, 18:49

jjj má pravdu julku nemá to smysl.
chuta
Moderátor

Příspěvekod Chandler » 7. leden 2010, 18:50

Julek píše:
chuta píše:chandlere ale trocu klid jo... už to trochu přeháníš, napíšeš můj posled. příspěvek končím tak skonči nechod na tohle forum jednoduchý. Tvoje záchvaty nezáchvaty to nwn já tě osobně neviděl ale tvé chování napovídá tomu že zřejmě jimi trpíš. a nepřeju si aby si házel urážky i na mě já jen říkám co si myslím.

Nerozčil jsem nad ním, to je zbytečný. Sám snad vidíš, kolik toho pobral... Tyto lidi jsou pro psychiatry a normální člověk je přejde mávnutím ruky. ;)

Kolikrát si byl už u toho psychouše ? xD xD Máš nějaký dobrý zkušenosti s ním, jak se o něm zmiňuješ. Věřím, že ti nechal předepsat i prášky na hlavu xD
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Příspěvekod Chandler » 7. leden 2010, 18:51

Musím se neustále smát, jak se na pouhém "internetu" najde tolik negramotů, kteří neumějí ani psát. Nejsi ty náhodou ze zvláštní školy ? xD Neustále mě bavíte chute i Julku :D . Mě může urazit jen inteligentní člověk !! Což z vás tady nikdo není xD
Obrázek
Chandler
Chandler's team

Příspěvekod chuta » 7. leden 2010, 19:02

hlavně že ty víš všechno co? Nemysli si i my tě urazíme ale proč bysme byli tak neinteligentní a hádali se s tebou.
chuta
Moderátor

Příspěvekod Lenka » 7. leden 2010, 19:03

Nemá to smysl se hádat, ať si klíďo uráží i mě je mi to jedno ono ho to jednou přejde a účet si zruší ;)
Jsem střelená!!!!!
Lenka
Fanoušek

Kolikrát jste už viděl(a) celý seriál Přátelé: 2

Další

Zpět na Důvody k ukončení spolupráce s Lukášem Betkou (Chandlerem)